dinsdag 17 september 2013

Kringloopgeluk

Als ik Amélie Poulain-gewijs een lijstje zou moeten opstellen van dingen waar ik van houd, dan zou daar zeker op staan "een tweedehandsvondst scoren". Toen ik bij mijn laatste kringwinkeltoer vijf ritsen vond aan 25 cent per stuk en twee lappen stof kon mijn geluk niet op. Een oudere dame lachte mij vierkant uit toen ik een retro kussenhoes vastnam en met de mama besprak of ik er nu een handtas, een jurkje of een rok van zou maken? Uiteindelijk is het een kleedje voor Miep geworden voor de billijke prijs van 1,85 euro. Kicken!
 
Miep zal het mij misschien kwalijk nemen als ze binnen tien jaar haar kinderfoto's bekijkt, maar nu loopt ze in elk geval apetrots rond in een kussenhoes. Meer van dat!
 

 

5 opmerkingen:

 1. amai je zou totaal niet zeggen dat dit een tweedehands kussenhoes was!! Ziet er een exclusief duur stofje uit! mooi gemaakt en ze past zelf tegen de oranje ziekenhuismuur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. k vind het een heel mooie creatie!!!proficiat ,femkexx!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moest dit stofje in een stoffenwinkel liggen, ik zou het meenemen! Heel mooi gedaan! Doet me eraan denken dat ik dringend eens naar de kringloopwinkel moet gaan ;)
  (www.mamaatjefriekel.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slimme nicht heb ik toch

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kussenhoes of niet, het is prachtig!! De kleuren en het motiefje zijn echt mooi. De vrouw zou niet meer lachen als ze dit resultaat zou zien!

  Sofie
  http://dekopspeldekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen