maandag 24 februari 2014

Stielswitch

De afgelopen tijd heeft er zich een stoflaagje gevormd op mijn Janome. In plaats van op te zoeken hoe je een blinde rits netjes stikt of hoe je een kapmouwtje tekent ben ik me nu aan het verdiepen in het aantal korrels van schuurpapier en primers om tegeltjes te verven. Als vaste klant van de Brico worden mijn naaiprojectjes momenteel even on hold gezet.

De Monsieur en ik hebben de sleutel van ons stulpje. Ook al waren we van plan om niet veel te veranderen, toen we daar stonden in dat lege huis borrelden de ideetjes plots op. De Monsieur kocht een beitel en begon onder enthousiast gejoel van mezelf alle kitscherige constructies van de vorige eigenaar af te breken. Maar wat afgebroken is, moet ook weer opgebouwd worden realiseerden we ons toen we daar temidden van het puin stonden..

Ik ontpop me de komende twee weken dus tot professioneel schilder! Als tussendoortje nog een van mijn laatste projectjes: Mieps eerste rokje!
Patroon: Mina dotter

5 opmerkingen:

 1. Schattig rokje ! Maar moet Miepje nu in de hondenmand slapen ? ps veel geluk met de werken en proficiat met de aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van strike a pose gesproken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi leutig rokje,en je model vindt het alvast ook heel leuk om te dragen!Proficiat,femke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. denk je ook nog es aan mijn voorgevel als jouw huis op punten staat? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met afbreken en opbouwen! Heerlijk, als stukje bij beetje je huisje in orde komt!

  En wat een mooi meiske met een mooi rokje!

  BeantwoordenVerwijderen